TÜRKİYE YETİMLERİN YURDU OLMALI

TÜRKİYE YETİMLERİN UMUDU OLMALI

Ülkemizde 9 bine yakın koruyucu aile varmış, şayet yetimler diyelim 50 binse aileler de 50 bin olmalı, vicdanlıların yüreğine sesleniyorum. 

Türkiye yetimlerin başkenti olmalı, vatanı... 

Filistin, Türkistan , Kürdistan, Myanmar, Somali, Yemen, Suriye...

Dünyanın tüm mazlum yetimleri. Başıboş bırakanlara veylolsun. 

Nerede bir kimsesiz, devletsiz, milletsiz kalmış yetim çocuk varsa sığınağı olmalıyız.

Yetimlerin, öksüzlerin, yoksulların yaralarını saran iyi güzellere ne mutlu. 

Hepimiz üç günlük dünyanın üçüncü günndeyiz, yaş farketmez, ölüme bir soluk kala yaşıyoruz, ecel gelince gideceğiz. 

Değer mi haramlara... Hırsla toplayıp bencilce saklamaya değer mi?

Paylaştıkça insansın, paylaşmadıkça hayvandan daha aşağısın. 

3 kuruş için pislik bir ucube olarak yaşayıp gebermeye değer mi?

Ey dintüccarı, dinsizliktüccarı, puttüccarı gavurlar, münafıklar siz biliniyorsunuz, sakın başı toprağa gömüp açıkta kalan kıçınızı sakladığınızı sanmayın, gün gelecek öyle bir tekme yiyeceksiniz ki, nevriniz dönecek!

Ey zalim hırsızlar! Dünyada başına geldiğiniz milletlerden çaldığınız emeklerin hesabı var. 

Muhteşem kusursuz bir adalet gününde adaletin yaratıcısı sonsuz kusursuz mutlak Rabbinizin huzurunda hesap vereceksiniz!

Zalimler gerçekten ceza almak neymiş iliklerine kadar öğrenecek!

Ey güzel Türkiye... Yetimlerin, muhacirlerin umudu ol, ol ki toprağın bahçe görsün, ol ki büyük belalar ve savaşlarla dizginlenmeyesin, yani ilahi cezalar seni bulmasın, kendini değiştir ki Allah seni değiştirsin, düzeltsin...

İslam ile şereflenmiş bu vatan elhamdülillah biz %90 üstü diyebildiğimiz müslümanlarındır. Bir avuç azgın dinsiz ajan her gün ölecek, ölüm ensesinde yaşayacak, müsterih olun...

O zalimler bizim şehadete olan sevgimiz gibi pislikçe yaşayabilmeye sevdalı. Farkımız onlarla işte... 

Er ya da geç hepsi dünya ve ahrette bedel ödeyecek, cezalarını görecek inşallah...

Bu dünyada rahatken bile tat alamıyorlar, hep korku içinde ahmak pısırıklar... 

Bir şeytanın yellenmesi onlar! Türkiye dağımızdan toz bile koparamazlar!

Ve bir not... Bugün DGS sınavına girdim. 1 net kurallı adaletsiz sınav, ne kpss ne diğerleri bu kadar zor değil, lisans tamamlamaya engel için her yolu deniyorlar. Girdiğim sınıfta hep of sesleri... Öğrencilerin umudunu mahvedenlerin yanına kalmasın inşallah... Tayyip Erdoğan sana sesleniyorum, buradaki sorumlulara öğrenciler adına bunun hesabını sor. 

İSLAM YENİLMEZ

Diamond Tema adlı liseli ergenler gibi bilgisizce İslam'a düşmanlık edip duran ve bundan menfaatler sağlayan dinsizi izlemeye devam ediyorum. 

Bütün videolarında tek yaptığı açık aramak, elbette bulamıyor, ne yapıyor, beşeri tercümelerden yola çıkıyor, zerre Arabça bilmeden, orjinal metinlerden, o dönemki Arab tarihinden, Arab coğrafyasından, Arab kültüründen, Arabça deyimlerden zerre haberi olmadan...

Özetle zerre kadar uzmanlığı olmadan ve bilgisi olmadan, çoğu zaman o söylediği hadisleri de hatalı okuyor, içine hep kendi eklemesini katıyor, İslam hakkında zerre bilgisi olmadan cahilce eleştirmeye, inkara kalkıyor. Azdırmaya, saptırmaya çabalıyor. 

Gelelim ahlaksızlık olayına. Dünyada bütün ahlaksızlıkların %99'u gavur-kafir-münafık-laik-seküler cenahlarda yaşanıyor. Bu türlerin kendileri ve azgın liderleri her türlü ahlaksızlığı yapıyor, gay-ensest-pedofili olayları ve hatta nekrofili-zoofili gibi cesetle-hayvanla ilişkiye girme bu cenahlarda. Bebeklere, çocuklara bile içki içirme, hap aldırma, çocuklarla zina, çocukların birbiriyle zinası, taciz, tecavüz, ayyaşlık, seri katillik hep bunların taraflarında... Hitler, Stalin, Lenin gibi milyonların katili en vahşiler hep bunların içinden çıkmış... Bunların aşkından öldüğü Batı ülkelerinin sadece son yüzyılda dünyaya, İslam Coğrafyasına yaptığı katliamları, emperyalist sömürüşleri ortada... Ki hala neler yapıyorlar, milyonları, bebekleri katledilen müslüman ülkelerimiz hep vahşi batı ve uzakdoğu saldırısı altında... 

Tüm bunlar açıkça ortadayken bu cenahın maşaları olan ergen dinsizleri bunların üstüne hala hiç utanmadan, sıkılmadan, yalanla, iftirayla, hakaretle bize saldırıyor, İslam dinimize, Rasûlullah efendimize s.a.v. dil uzatıyor.

Çok güzel bir söz vardır, köpeklerin ağzı değdi diye ulu denizler kirlenmez!

Hakikat açıkça ortada. İnsanlık, ahlak, dosdoğru aydın erdemli medenilik müminlerin diyarlarında. Biz elhamdülillah müminler ki bu gavurlardan da, içimizdeki münafıklardan da beriyiz, uzağız!

Kendi kalbimizden, harika gelişmiş yaşamlarımızdan, birbirimize kenetli bağlarımızdan, yaşatma aşkımızdan, merhametimizden eminiz, şüphemiz yok elhamdülillah! İslam mükemmeldir, tamamlanmıştır, gerçek gelişim manevi alandadır. İslam ile ancak biz şerefleniriz. 

Hakikat bellidir. Biz müminler elhamdulillah dünyada Hakk yolunda olmanın mutluluğu içindeyiz, umudumuz Rabbimizin rızası, Rabbimiz bize nasib eylesin mümin ölenler biliyoruz ki cennete gidecek inşallah, cezası olan cezasını çekip yine cennete inşallah, elhamdulillah, sübhanallah...

Siz ise dünyada rezilliği yaşıyorsunuz, hastalıklı kalplerinizle hep acı içinde ruhlarınız, asıl cezayı da kafir-münafık ölenleriniz cehennemde sonsuz ateşle tadacak, elhamdülillah cehennem var, yanın kavrulun, zira hakettiniz! 

Rabbimiz sonsuz kusursuz adildir, neylerse güzel eyler, elhamdulillah...
İyi ki yakacak siz zalimleri! Elhamdülillah, elhamdulillah, elhamdulillah! 

Bu Diamond Tema ve benzerleri o kadar korkak ki... Mesela Hisar Kapısı ve Ahmet Kavlak hoca o kadar davet etmesine rağmen gitmiyorlar yüzleşmeye!

Ey Yeraltı Youtube kanalı! Mahşerde sizden davacıyız! Diamond Tema gibilerin içinden geçen Ahmet Kavlak, İhsan Şenocak, Nureddin Yıldız gibi hakiki hocaları, alimleri, profesörleri getirteceğinize Asrın Tok gibi bilgisi olmayan veya çok az olanları karşısına çıkardınız. Allah yanınıza bırakmasın...

Ey Diamond Tema adlı dinsiz, zerre kadar cesaretin varsa saydığım isimlerle yüzleş! Elbette yine korkacak, kaçacaksın... Fikret Çetin bile seni tokatlaya tokatlaya mat etmiş, şeytanın kölesi çeteler daha video yükleneli 10 dakika olmuşken proje çocuk Diamond Tema güzellemeleri yapmış yorumlara, botlarla binlerce like basılmış, videoları izlemeden sadece algı operasyonu ve sosyal ilizyon adına, ergenleri kandırma adına hemen yorum operasyonları başlıyor, ülkemize çok kapsamlı birer manevi işgal girişimlerinde bulunuluyor, amaç bilgisiz gençleri dinden çıkarmak, böylece ülke de rayından çıkacak!

Uyanın! Bunlara karşı olmak hem İslam dininiz hem İslam vatanınız Türkiye için size görevdir ey müslüman halklarımız! Uyanın!

Kendi Agnostizm inancından bile emin olamamış, kendi Agnostik inançlarında bile 1001 mezhebin olduğunu bilen, Ateizm gibi çeşit çeşit dinsizliklerde daldan dala atlamış, kendiyle çelişen, kendine dahi inanamayan bir piyon çıkmış lafı dolaştırmaktan, iftira ve yalandan başka bir iş yapmıyor, işte dinsizlerin arkasında olduğu proje diamond tema böyle bir balondan ibarettir. 

Ahmet Kavlak gibi binlerce hocamıza sesleniyorum, ibreti alem için hepiniz videolarla bu balonları patlatın yıllarca... 

Ey ajan zalimler, piyon maşalar! İslam'ı ve müminleri asla yenemezsiniz, ecel gelip can boğazınıza dayanınca ve tevbe kapısı kapanınca siz zalimlere, elbette daha iyi anlayacaksınız! 

TÜRKİYE KURTULUŞ REÇETESİ


Tam yüzyıldır Türkiye müslümanları içimizdeki siyonistlerle mücadele ediyor. 

Topraklarımıza yuvalanan İsrail Terör Örgütünün ajanı teröristler, faşizm ve kamalizm maskelerini takarak terör faaliyetleri yürütüyor.

Faşist terör çeteleri farklı ırkların ve mezheplerin ırkçılığını aşılayarak çatışmalar çıkarıyor ve İslam düşmanlığı yapıyor.

Kamalizmi maske yapan terör ajanlarıysa dinsizlik ve putperestlik propagandaları aşılamaya çalışıyor, teröristlerle yatıp kalkıyor, ülkeye maddi ve manevi ihanet ediyor, Türkiye'nin düşmesini bekliyor, sürekli yalan ve iftiralarla İslam düşmanlığı yapıyor.

Açıkça İslam'a ve İslam Hukuku olan Şeriat'imize ve Rasûlullah S. A. V. Efendimize hakaret ediyorlar, yalan ve iftira kampanyaları düzenliyorlar, bilgisiz olan nice gençlerimizin dinden çıkmasına sebep oluyorlar.

Şimdi konjonktüre bakalım... 

Bu ahvalde CHP başa gelirse kesinlikle bu ülkenin sonu Suriye ve Irak gibi olmaktır. Yanlışlarıyla, günahlarıyla içimizdeki siyonistlere ne kadar malzeme verse de, maalesef AKP bile CHP zihniyetinden iyidir. Sol ne yaparsanız yapın asla sizi hoşgörmez, gücü eline geçirinceye kadar geçici olarak hoşgörülü demokrat pozları kesenler var o kadar. Yine zulmeder sonra kaybedince yine özür diler olacak olan budur, hep kısır döngü... 

Başka bir meseleye dönelim.

İçimizdeki siyonistler ve şakşakçılarından medeniyet beklemeniz sizin saflığınızdır. Zalimlere asla güvenmeyin, hele siyonistlere zinhar acımayın, dinsizlik piyonlarına karşı elhamdülillah müminler olarak bu ülkede gazadayız, bize gazada sert ve sağlam olmak yaraşır!

Üçüncü bir cenah daha var siyonistlere hizmet eden... Bunlar da din tüccarları. Çoğu sapık ve sapkın tarikatçi. Veya cemaatçi... Ülkeyi altlarındaki lüks arabalar için satan gizli vatan hainleri. Bunlar o kadar çok bidat ve hurafeyle beyinler yıkıyor ki, içimizdeki siyonistler hep bunların pisliklerini göstererek gençleri hakikatten koparıyor.

Oysa İslam kusurlulardan ve kusurlardan beridir, zalimlerin ve münafıkların yaptığı istismarlardan, riyalardan, batıldan, sömürgecilikten... Beridir! Kocaman bir bahçeye bir çakal sürüsü dadanmış, sırtlanlar da bu çakal sürüsü bahçenindir iftirasıyla kuzuları kandırıp bahçeden koparmış... O kuzular da zamanla sırtlanlaştırılmış, siyonistlere dönüştürülmüş... Baştaki Bizans artıkları onları da vahşi birer batılıya çevirmiş, yüzyıldır olan budur.

Oysa ulu İslam bahçesi zinhar kirlenmez, toprağına bir avuç çakal ve sırtlan ayak bastı diye, itlerin ağzı değdi diye gerçeğin denizi asla kirlenmez!

İşte Filistin soykırımına bakın, mazlumları destekliyoruz diye bizim toprağımızda bize diş gösteriyor Soros evlatları! Siyonistler, Dinsizler, Faşistler bir bakıyorsun aynı şeyde birleşmiş, İslam'a ve bize düşmanlık, bize, yani Türkiye'nin sahiplerine!

Savaşlarda bunların dedelerini denizlere döküp topraklarımıza gömdük, işte şimdi hem bunun intikamındalar hem BOP projesine köleler! İçimizdeki tüm teröristleri yenidem bu topraklara gömüp bu denizlere dökmedikçe kurtulamayacağız!

Kudüs Davası kendi ülkemizden başlar! Ülkemiz bir had sınırıdır davamızda, sınırı düşmana bırakma!
Ey Türkiye Müslümanları, yürek yüreğe, omuz omuza verin! Said Nursi hazretleri oyunu görmüştü, onu dinleyin! Zaman gençlerin imanını kurtarma zamanıdır! Bir kanat iman hizmeti verirken öbür kanat da zalimlere karşı gaza hizmeti vermeli!

Ayrılıkları, fitneleri bir tarafa bırakın ey Anadolu Çocukları! Türkiye elden gidiyor! Dinimizi ve ceddimizin mirası vatanımızı siyonistlere, kamalist ve faşist maskeli ajanlara, bütün teröristlere karşı müdafaa zamanıdır!

Kamalist maskeli ajanlar özellikle solcu gençliği dinden çıkarma yarışında. Kemal'in sözleri diyerek bir sürü İslam Düşmanı metinleri piyasaya sürüyorlar, bakın atanız böyleydi siz de böyle olun diyorlar, şeytanlar ve deccaller ve piyonları bir dakika boş durmuyor.

İlim ve bilim adamlarına sesleniyorum, tüm bunlar araştırılmalı, metinlerin hangisi sahte hangisi gerçek ortaya konmalı ve tüm ülkeye anlatmalı. Elbette Aziz Millet, İslam aşkıyla hadiselere bakacak, duruşunu belirleyecektir! Arslanlar kükreyecektir! Ortam çakallara kalmayacaktır!

Çakallar sürekli hakaret, iftira, yalan kampanyaları düzenleyip duruyor. Her geçem gün bir parçayı daha koparıyor. Ayağa kalk arslan Türkiye! Çakalların seni gün gün, parça parça yemesine izin verme! Muhtaç olduğun kudret, Rabbinin ihsanı olan iman dolu göğsünün asil yiğitliğinde saklıdır!

Kudüs düşmanlarını tesbitle işe başla. Bütün düşman haritasını gör, listele, müminlerin görmesine vesile ol, tuzakları ortaya çıkar, piyonların tamamını aşikar et, sonra da ona göre beraber sağlam bir yumruk olalım, küfrün ve zulmün üstüne!

Not... İHH gibi sağlam vakıfların Afrika gibi çok gariban bölgelerde su kuyusu projeleri var, lütfen dertlilere deva olalım, o susuzlar bizlerin de bacısı, kardeşi, amcası, teyzesi... 

BAYRAM O BAYRAM OLA

Esselamunaleykum canlar... 

Bayramımız şimdiden mübarek olsun inşallah...

Elbette yine hüzünlü geçecek... 

Rabbimiz bize yardım etsin, siyonist zalimleri ve şeytanlarla deccalleri kahretsin amin... 

Dün Suriçi'ne gitme zamanıydı, bayram alışverişi, mazlum iyiler, güzel gülüşler...

M3 belediye otobüsüne bindik, özellikle burada yaşlılar çoğunlukta olur. Hz. Süleyman Camii'ye kadar gitmesi gerekir, son durağı Balıkçılarbaşı...

Dün eski hal bölgesinde bayrama kadar son durak diyerek insanları mağdur etti. Bir AKP muhalifi olarak diyorum... Dem Parti, Diyarbakır belediye başkanı bu gidişle sınıfta kalacak... 

Henüz bir icraat yok sadece poz veriyorlar bir araya gelip, Diyarbekir halkı hizmet bekliyor oysa! Parkları çöp götürüyor, çöp kutuları yok, yerlerinde sadece çiviler vidalar kalmış insanların ayağına pusu gibi... 

Ulucamii WC bölümünde israf olan musluk haber oldu, tamir etmişler sözde, su akmıyor bu defa hiç bazılarından... 

Musluklar hayattır, insanlar abdest alıyor, çocuklar su içiyor, baştan sona camii muslukları tesisatıyla temizlenmeli, yenilenmeli, sağlık sözkonusu... 

Evlerde musluk suları bulanık beyaz akıyor, fazla ilaçlama, klora son verilmeli. 

Diyarbakır ulaşımı felç... Otobüs çok az, özellerde insanlar kucak kucağa... Yazık... Şehrin hayasına saldırı bu... 

Ülkenin en mühim 5 şehrinden biri Diyarbekir her anlamda... Bir tramvay sistemi bile yok nerde kaldı metro... 

Alipaşa mahallesinde Urfakapı'ya yakın surlar en acil restore bölgesiydi, en sona kalmış, belki de yapılmayacak, bilgi yok... Gidin bazalt taşlara bakın, araları hep boşluk... Yıkıldı yıkılacak... 

Ne hükümet ne belediye... Diyarbakır yetim kalmış... Vergi sonuna kadar çocukların telefon hattından bile alınıyor. Ama hizmet yok... 

Belediye ucuz ekmek hizmeti vermeli. Fırında 15 lira olan ekmeği 6-7 liradan satışa sunmalı istese yapabilir. 

Gelelim yol parasına... Hiç mi vicdan yok... Özel otobüslerin birçoğu kart bile kabul etmez olmuş deniliyor. Zam haberlerine bak yüzde 50 civarı zamlar insanlık mı, adalet mi? 

Yoksulları, ihtiyarları, engellileri, yetimleri yine hiç düşünen yok... 

Halklar hep bir umutla oy veriyor. Partilerde zenginler baskın, başlara bu zalimler geliyor, hizmet etmiyor doğal olarak, kimi itibar peşinde kimi maaş kimi dünyalık kimi haram... 

Bu ülkenin emekçileri ideoloji sömürülerinden bağımsız bir araya gelmiyor, oysa gelseniz halk sizi seçer zaten, emeğinizin karşılığı da fazlasıyla var maaşlarla daha neyi beklemektesiniz! 

7 bölgede 7 büyük STK kurun, kitleleri örgütleyin, çok paraya gerek yok, zaman ve insan gücü yeter size, insanlara sokaklarda ve sosyal medyada ulaşmak yeter, sonra çıkın partiyle meydana... 

İslam devletiyle şereflenememiş müslüman ülkeler hiç değilse kötünün iyisiyle düşmeyeydi bari... Gidişat düşüşlere doğru... 

Suriye ve Irak gibi... 

Ülkeyi boşların elinden çekip alın... Hasta bir arslan Türkiye... Yaralı... 

Kurtarılmayı bekliyor... Yoksa... Neyse... 

Bayramımız mübarek olsun inşallah... 

Uyanışa vesile olsun inşallah... Vesselam... 

DİYARBAKIR VE İSLAM DÜNYASI

Alçak bir zengine parasından dolayı saygı duyan yoksul, o alçak soysuz vatansız zenginden daha alçaktır.

İş adamıyım diye kendini pazarlayıp memleketine zerre faydası olmayan hayırsızlar, ancak birer hainler sürüsüdür. 

Mesela Diyarbakır'a zerre faydası olmamış ama Diyarbakır adını istismar edip duruyor, böyle çakal sırtlan yolsuz hırsızlarla dolu ortalık... 

Gelelim başka mevzuya. Gündemde vergi meselesi var. İslam Devleti asırlar evvelinden adaleti sağlamıştı, bugün İslamsız ülkelerde zerre adalet yok... 

Milyarları olandan milyarlar alacaksın, milyonları olandan milyonlar, binleri olandan binler, yoksul çaresiz olandan almayacaksın!

Kısas getirmediğin her gün binlerce mazluma daha kolayca kıyılacak müslüman ülkelerde...

Hırsızın, yolsuzun eli uzanmaya devam edecek milletin emeğine... 

Diyarbekir ve Türkiye ve tüm İslam coğrafyasında hayasızlık, ahlaksızlık, haksızlık almış başını gidiyor.

Ahirzaman... Kıyamet alametlerini öğrenin, o zamandan bu zamanlar da gösterilmiş adeta, işte bir mucize daha!

Hayat çok kısa, kuşlar meclisinde göç eden göç edene bu ara... 

Canlıları yaşatmaya sevdalı, merhametli iyiler kazanacak inşallah... 

Öldürmek isteyen kötülerse cezasını çekecek, kimi bir zaman, kimi sonsuza dek... 

Tevbe edin ey pişmanlar, umudunuzu kaybetmeyin, iyi olmak için geç değil inşallah ama her an geç olabilir. 

Allah için yedirelim, giydirelim, barındıralım, muhacire ensar olalım, yetimlere, garibanlara merhamet edelim ki, Allah da bize merhamet etsin. 

Gazze, Türkistan, Myanmar, Bosna, Afrika, Somali, Yemen, Irak, Suriye... 

Mazlumları unutma, unutturma! 
İran rejimi, Esad rejimi, Suud kralları gibi eli kanlı zalimlere  de susma... 

En tehlikelisi dahildeki münafık başlar! İslamcılık onlar için istismar merkezi. Yapın derler, oyları toplarlar, yapmazlar, en adi şekilde yaşarlar, en zalimce... 

Allah... Topunu helak etsin şeytanların, deccallerin, zalimlerin... Amin... 

Rabbimiz bizi İslam Ordusu kılsın, Mehdi ve Mesih dönemine yakınsak eğer o hayırlı orduya ulaştırsın, onlara katsın... Amin... 

Ne mutlu vahşi olmamayı başaran, vahşi batıya susmamayı başaran gerçek iyilere...

Genelde Deist, Ateist, Hristiyan, Yahudi bileşenlerinden oluşan canavar ABD, AB, ÇİN, Rusya, Siyonistan... Dünyayı nükleer ateş topuna çevirmek için gün sayıyor. 

Kahhar Allah, alayını ordularıyla kahretsin, kahretsin, kahretsin, amin. 

Yarattıkları adedince, Yüce Zat'ı hoşnut oluncaya dek Rabbimize hamd olsun, la ilahe illallah, subhanallah... La ğalibe illallah, la havlevela kuvvete illa billah, estağfirullah... Tevekkül ettik Hakk'a... 

Gün gelecek Diyarbakır, Türkiye, cümle İslam vatanı yeniden şahlanacak inşallah... 

Zalimlerse helak olmaya mahkumdur. Elhamdulillah ki cehennem var cennet var. 

Cümlemizi cennetlik eylesin Hakk... 
Cehennemden, kabir azabından, tüm kötülüklerden, felaketlerden, musibetlerden, hastalıklardan korusun Mevlam... 

La ilahe illallah, Muhammed Rasûlullah... Allahümme salli ala Muhammed... 

AŞKIN SECDESİ


Gönül öyle özel gül ki
Aşı suyu hep güneştir
Aydınlık damarı, kanı
Oksijeni saf ateştir

Alevlidir nefesleri
Havasında binbir hasret 
Düşü hayali hep vuslat 
Çiledendir düğümleri

Duy zerrelerde tesbihi
Lokma boğazında zikir
Hisset cümle secdeleri
Yer, gök, yıldız, orman, nehir

Duy kuşların meclisini
Virüslerin nağmesini
Hücrelerin dergahını
Güzellerin cümlesini

Hakk'ın ordusu tükenmez
Saymaya kalemler yetmez 
Duy secdende secdeleri
Gönüller bir, secde seli... 

Bilal Yavuz 
1445 

ÖLÜM DÜĞÜNDÜR


Aşkın vurdu cana kalbi
Rızan cennetler cenneti 
Sana kullukta özgürlük
Sensiz heryer cehennemdi

En büyük ateş canlıya
Erememektir rızana
Dünya sevginle güzeldi
Cennet sevginle cennetti

Sizi yoktan var edene
Söyleyin neden nankörlük 
Her atomunu verene
Söyle niçin bu asilik

Ateş nasıl da müstehak
İsyan eden boş kütüğe
Yüreğe hasret çökerek
Sular kaynar genizlerde

Gönül Dicle olmuş akar
Fuadoğlu surdan bakar
Güller Allah deyip açar
Düğün vaktidir bülbüle

Bilal Yavuz
1445