GERÇEKLER

Allah korkusu, vicdan, takva olan iffetli çiftler dünyada genelde hep mutlu, cennette de mutluluk onları bekliyor inşallah...

Bir de zinakar muhitlere bak. Daldan dala atlamış iffetsizler hep mutsuz. Kadın kullanılmış çokça kötü erkekle. Kötü erkek adam olamamış, kafası hep pislik işlerde.

Bu türün evlilerinin çoğu da dayanamıyor boşanıyor, aldatıyor aldatılıyor. 

Takvalı mahallede mutsuzluk oranı çok az, olanın da bir kısmı rol yapmış aslında o da kötü mahalleden içiyle veya dışıyla, çürüklüğünü saklayamıyor en sonunda, ortam kızılcık şerbetine dönüyor. 

Ahir zamanda ortam öyle şerli ki... Ama dikkat et, Allah korkusu olan bekar gençler evlenmese de mutlu, çünkü kendini hiç kullandırtmamış, insanın kölesi olmamış, kimseyi kandırmamış, namusun ve onurun rahatlığı üzerinde. 

Helal dairesi ne kadar da önemli, bu zamanda ayan beyan ortada. 

Mütedeyyin aileler hep fedakar, anne babasıyla, azimli evladıyla... 

Seküler ailelere bak, çoğu boşanmış çocuklar mutsuz eğitimsiz, nicesi bağımlı olmuş haram uyuşturuculara, hep hesapçı ilişkiler, maddiyata, şehvete dayalı, hatta gazeteciler, sosyologlar, araştırmacılar iyi bilir ki bazı dünyakeş çiftlerin bir çoğu en ahlaksız işlerde, swinger pisliğine bulanmış.

Şeytana köle olmuş putperest ve zalim bir cenah var müslüman ülkelerde özellikle, dikkat ederseniz mütedeyyin cenaha hep büyük bir kin, haset, öfke duyarlar. 

Çünkü gerçeği çok iyi biliyorlar, İslamsız kalan onlar hep kirli, batık... İslamla yükselen mütedeyyin aileler hep zirvede, temiz... Hayallerini temizler yaşadığı için suçluluk psikolojisi ile düşman kesiliyorlar. 

Çoğu olay bu kadar net, bununla kıyasladığında ortaya çıkıyor. 

Irkçılık, sekülerizm filan hep bahane yani, asıl mesele biz neden kirliyiz onlar neden temiz diyor isyankar nankör asiler... 

Allah'a tevbe edin, hakkıyla kul olun görün nasıl sizin için de işler değişiyor.

Ey müslümanım diyen devlet yetkilileri... Müslüman ülkelerinizde haramları yaymayı bırakın, haramları yasaklayın, helallere yönlendirin... 

En önemli iş size düşüyor. Mahşerde en çok mesul olacaklardan biri sizsiniz. Tevbe edin ve ıslah olun, toplumların ıslahına vesile olun, azgınlığı bırakın...