İHVAN-I MÜSLİMİNE ÇAĞRI

Ey İhvan-ı Müslimin! Ey müslüman kardeşler! Şehid Seyyid Kutup, Şehid Mursi, Hasan Elbenna...

İntikam zamanı gelmedi mi? Büyük Cihad hareketini başlatın. Yerin altından yerin üstüne çıksın cesur kartallarınız!

Hitler'den bin kat zalim Netanyahu köpeğinden bile belki daha da leş hain Sisi, Kudüs'e yardım kapılarını dahi açmaz olmuş. Bu çakal yezidi söndürmenin zamanı gelmedi mi?

Şeytan Abd ve Siyonistlere karşı Rusya, İran, Çin, Kuzey Koreyi gerekiyorsa yanınıza alın! Savaşta hile vardır unutmayın!

Eyyubi ve Osmanlı nesli olan biz Kürd ve Türk çocukları gözlerinizin içine bakıyoruz!

Gün sizin gününüz, sıra sizin sıranız! Başlatın artık o yakıcı devrimi! Başlatın ki mücahid yürekler deryanıza aksın! Özbeynini buharlaştırırcasına tutuşturun bütün meşaleleri!

Siyonistan geçmişte de ceddinizi şehid etti unutmayın, bugün de ediyor, iktidardan düşmenizin de müsebbibi bu pislikler! Ey İhvan alimleri neredesiniz! Ustalarınıza, ümmete ihanet etmeyin sakın oturarak! Elinizi taşın altına sokma zamanı gelmiştir. Sizin imkanınız var heba etmeyin! 

Ey müslüman kardeşler! 
Allah aşkına ve Rasûlullah aşkına! Çağın pislik siyasetinde hiçbir siyasi yol, müzarekere, barışçıl çözüm bırakmadılar!

Dünyanın leş yiyici katil ülkeleri bakın hep siyonist köpeklerin yanında! Evrensel insan hakları, küresel barış hep hikaye bu milyonlarca zalimde!

Bize düşmanlar! Bize düşmanlar! Bize düşmanlar! Uyanın! 
Siyonistleri dünyanın her yerinde gördüğünüz an asla bırakmayın! Küresel mücadeleyi başlatın!

Başlat ki Melhame-i Kübraya bir yol olsun! İnşallah günü geldiğinde dağlar taşlar dile gelecek! Başı ezilmeyen tekbir siyonist yılan dahi kalmasın... Başlatın... 

Kudüs yolu Kahire'den geçer. Mısır ve Kahire'yi fetih günü gelmedi mi! Hamas'ı bir iken bin yapma zamanı gelmedi mi! 

Ey kardeşler nerdesiniz! 
Yakılan bebeklerimizin, çocuklarımızın, ninelerimizin sesini duymuyor musunuz! İslam aşkına barış için savaşın! İnletin zalimleri!