SALAHADDİN 2

Salah ve ekibi bir yandan zalime Hamza, Ömer, Ali olurken bir yandan filizlenip kök salıyordu. 
Ekibin bir kısmı ticari hamlelerle lojistik ve ekipman sağlıyordu. Uluslararası bankalarda, farklı ülkelerde alınmış bazı arazilerib mahzenlerinde biriktirip, namussuz bir darbe ekibinin operasyon yapmasının da önüne geçiliyordu.

Tam 7 yıl bu şiar üzre büyüdüler. Medyada da söz sahibi oldular. Sosyal medyada da bir ekip sürekli çalışmalar yapıyordu. Ümmetin bazı alimleri milleti sürekli uyarmaktan kendilerini unutmuşlardı. 

Bu ekipler sürekli nasihat eden önderleri hakikate davet için kuruluydu. Bunlar söylediklerini yaşayıp ellerini taşın altında koysa bambaşka bir boyuta geçilecekti zira. 

Ey sözde alimler siz neden öğütleyip durduğunuz cihad için bir şey yapmadınız? Elinizin altı cevher kaynıyordu. Neden mesela Kassam Tugaylarına maddi ve manevi ve insani destekler sağlamadınız?

Müminleri neden icraate çağırmadınız? Boykotların ülkesel bazda olması için devrin başkanlarına, partilerine neden baskı kurmadınız? Neden başta olup susanlara Allah için susma, sinme, durma demediniz!

Küçük olsun benim olsun diyen nice sözde alim sözde şeyh müsveddeleri de ümmet ihanet etmiş, sapık ve sapkın bidatlerle gençleri, dinçleri uyuşturmuş, yoldan çıkarmıştı.

İslamcılığı maske edinen ırkçı korkaklarsa Filistin güllerine iftiralar atıp alçakça ve münafıkça söylemlerle siyonitlerden olmuştu. 
Bazı cahillerse siyonitlere katliam sonrası kahve keyfi, hamburger keyfi yaptırmak isteyen zalim tüccarlara kurşun parası kazandırmaya devam ediyordu. 

Acımasızdı Salah ve ekibi evet! Ama kime? Canavar bebek katillerine! Bebek katillerini destekleyen canavar dünya ülkelerine! Bu dünyanın en katil en zalim mahluklarına acımamak, insanlığa merhamet, mazluma merhamet demekti.

Sene 2040! 3 milyar müslüman var ama biz şuan güçsüzüz diyor menfaate dalanlar. Gazze ve Batı Şeria bize göstere göstere mahvedilmiş. Artık siyonistanda sadece siyonistler kalmış. Korkak müslüman ülkeler bunu sadece izlemiş, bazı bayram günlerinde utanmadan biz şöyle böyle güçlüyüz yalanları ile kendini avutmuş durmuş... 

Yeryüzünde sadece iki mücahid ekip kalmış! Bir Kassam! İki Salah! Salahaddin 40 yaşında. Ekibinde binlerce mücahid... Siyonist askerleri, siyonist destekçileri takipteler... Dünyanın farklı ülkelerinde seyahatte, tatilde, pislik zevklere daldıkları anlarda gördükleri son yüz Salah ve ekibinin yüzü oluyordu. Cihad çok gizli yürütüldüğü için dünya ne olduğunu anlayamıyordu. 

Siyonistler inlerinden çıkamaz hale gelmişti. Artık açıktan destek veren de yoktu. Ama ajanlar sayesinde gizliden destek verenler de avlanıyordu. Teşkilat, siyonistan dışında canavarlara dünyada nefes aldırmıyordu. Siyonistana ise daha gelişmiş teknoloji ile tugaylar kök söktürüyordu. Siyonistan yer altı delik deşikti. 

İsrail terör örgütü mazlumlara 1000 atom bombası hacminde zarar vermiş, bebeklere kadar katletmiş ama dünya ülkeleri 1 Hiroşima kadar önemsememiş. İslamsız ülkelerin ne kadar vahşi olduğu ayan olmuş... Adaletsiz dünyada adaleti sadece Tugaylar ve Teşkilat sağlıyordu. Yeryüzünde bir cesur onlar kalmıştı. Müslüman ülkelerin orduları korkaklıkta birbiriyle yarışıyordu. 

Siyonitler siyonistana sevinemez hale gelmişti. Gece uyuyamıyorlardı. Her gün ölüyorlardı hem korkuyla hem muhteşem suikastlerle, nokta atışlarıyla! Böyle giderse çok güçlenip bizi bombalara boğacaklar diyorlardı. 

Kendileriyle karıştırıyorlardı. Oysa müminler bırak bebeği yaşlılarına dahi zulmetmedi. Almanya ve Polonya gibi soykırıma uğradıkları şehirlerden geldiler siyonistler, Filistililer merhamet edip evlerine kadar aldı ve baktı onlara. Sonra terör örgütü olup o evler bizim deyip Filistinlileri şehid ettiler. Kucak açanları sırtından hançerlediler. Ve onlara Soykırım yapanlardan 1000 kat daha vahşi şekilde soykırım yaptı zalim kalleş yahudiler... 

Allah ve melekler ve peygamberler ve müminlerin laneti siyonistlerin üzerine olsun. Amin... 

Devamı sonraya...